A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Бібліотека

Дата: від до Скинути

Пам'ять про минуле

22 вересня у приміщенні бібліотеки гімназії експонувалася тематична виставка "Пам'ять про минуле", яка була приурочена річниці партизанського руху в Україні. Прийдешні покоління повинні пам'ятати минуле. Бібліотекар розповіла дітям про партизанські загони, які діяли на території України та про внесок партизанського руху в загальну перемогу у Другій світовій війні над фашизмом. Переглянуто фотоматеріали та книги, присвячені цій темі. На знак поваги та пам'яті про героїв учні провели хвилину мовчання.

22:55 25.09.2023

Знайомство з бібліотекою

Для учнів 5 - А та 5 - Б класів проведено візит до шкільної бібліотеки.  Дітей ознайомили з бібліотекою, правилами користування бібліотечними книгами; виховували почуття поваги і шанобливого ставлення до книги. Разом із вчителем української мови та літератури Козменко М.І.  підібрано матеріали до уроку про красу та багатство української мови.

15:53 21.09.2023

Шкільній бібліотеці подарували нові комікси - занурюйтесь у світ захоплюючих ілюстрованих історій

Сьогодні відбулася захоплююча презентація нових книжок-коміксів у шкільній бібліотеці. Ці книжки подарувало видавництво "Ірбіс Комікси", яке є одним з лідерів у виданні коміксів в Україні. Ілюстрації та сюжети цих книг захоплюють своєю яскравістю та динамікою. Наші читачі можуть насолодитися захоплюючими пригодами героїв у кожному коміксі.  Читання коміксів та графічних новел корисне тим, що рівномірно активізує дві півкулі мозку, поліпшуючи вміння читати і породжуючи цікавість до цього процесу. Бажаємо всім приємного читання та зустрічей з новими, захоплюючими історіями! (Для деталей натисніть на фото). @IrbisComics2015

13:18 31.03.2023

Шевченко - син українського народу

До дня народження Тараса Шевченка  бібліотекар - Гаврилюк Ж.Г. провела з учнями 7класу захід "Шевченко - син українського народу". (для деталей натисніть на фото)

23:18 08.03.2023

Всесвітній День української хустки

7 грудня відзначався Всесвітній День української хустки. З цієї нагоди в Україні стартував флешмоб «Зроби фото з хусткою», до якого долучаються жінки з різних регіонів України.

22:34 08.12.2022

Буккроссинг

Бібліотекар школи проводила акцію буккроссинг. Буккроссинг — це процес звільнення книг. Людина, прочитавши книгу, залишає («звільняє») її у громадському місці (парк, кафе, поїзд, станція метро), для того, щоб інша, випадкова, людина могла цю книгу знайти та прочитати; та у свою чергу повинна повторити процес

21:10 22.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень