A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Новини

Останні новини можна переглянути на головній сторінці нашого сайту

Дата: від до Скинути

Подяка Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області

Інститут післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області оголошує Баталюк Тетяні Іванівні, директору Чернівецької гімназії №15 за активну співпрацю в організації та проведенні курсів фізичної культури на базі закладу, вагомі успіхи у справі формування здорового способу життя школярів, виховання активної життєвої позиції, почуття патріотизму дітей та молоді.

15:18 05.03.2024

Набір у перший клас 2024. До уваги батьків майбутніх першокласників

Чернівецька гімназія №15 З розпочинає прийом заяв  щодо зарахування дітей до 1-х класів з 01.04.2024 та завершить 31.05.2024.       Подання заяв і документів відбувається через портал «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» https://school.isuo.org/, дотримуючись інструкцій (інструкція тут) або електронну адресу закладу освіти cvznz-25@meta.ua.   У разі, якщо  батьки не мають можливості зареєструватися та подати онлайн, можуть прийти до Чернівецької гімназії №15, що знаходиться за адресою вул. Івана Мазепи, 8а.   Якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв перевищує загальну кількість місць у 1-х класах, то першочергово зараховуватимуть дітей, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтвержено; дітей, які є братами/сестрами, дітей, які здобувають освіту у цьому закладі, чи є дітьми працівників цього закладу освіти.   При реєстрації батькам необхідно мати:   - копію свідоцтва про народження;   - оригінали документів, що підтверджують фактичне місце проживання дитини чи одного з батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначаються в заяві про зарахування. Вся інформація щодо набору в перший клас знаходиться на сторінці сайту Чернівецької гімназії №15 Набір у 1 клас    З повагою адміністрація закладу!

13:50 01.03.2024

Новорічне привітання батькам

Шановні батьки, цього року ми - українці, вразили весь світ. А ще більше - здивували самих себе. Бо ми самі не очікували, що незламність, мужність, цінність Свободи,  Гідності, Правди та Віри  стануть найсильнішою зброєю і ресурсом у боротьбі з ворогом.  Кожен із нас цього року виконував свою місію, робив свій внесок у майбутню Перемогу, швидко реагуючи на нові й нові виклики! Дякую вам, що  у цей надскладний час ви були поруч з нами, разом ми працювали на Перемогу. Кожен на своєму місці.  Хай Новий 2023 рік принесе нам мир та  Перемогу! Хай ваші серця наповняться спокоєм, любов'ю, радістю. Здоров'я, щастя та безпеки вам та вашим родинам! З Новим переможним 2023 роком!       З повагою, Микола Ніга.

18:36 31.12.2022

Осіння палітра

Вітаємо ученицю 5Б класу Демчук Аріну Русланівну, яка взяла участь у міському онлайн-конкурсі юних дизайнерів «Осіння палітра» в номінації «Це - моя осінь. Це – моя Україна» та посіла третє місце.

22:44 09.11.2022

На струнах серця Чернівців

Вітаємо!!! Ученицю 4Б класу Перебиковську­­ Софію Вадимівну, яка взяла участь у міському конкурсі талановитої молоді «На струнах серця Чернівців» у молодшій віковій категорії. Вона продемонструвала свої таланти в трьох номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Художнє читання». Конкурс проводився у національно-патріотичному спрямуванні.  Софія зайняла третє місце та нагороджена Дипломом ІІІ ступеня Управління освіти Чернівецької міської ради.

15:18 09.11.2022

Обласні Спортивні ігри з міні-футболу серед дівчат

У Чернівецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 25 Чернівецьким обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України проведено змагання обласних Спортивних ігор серед студентів закладів фахової передвищої освіти з міні-футболу серед дівчат, які були присвячені відзначенню Дня міста Чернівці.   В змаганнях з міні-футболу взяло участь 16 команд закладів фахової передвищої освіти. Перше місце здобули студентки педагогічного фахового коледжу ЧНУ ім. Ю.Федьковича, другими стала команда фахового коледжу ЧНУ ім. Ю.Федьковича, а третє – Чернівецький фаховий коледж бізнесу та харчових технологій.   Начальник Чернівецького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Корнелій Жукотинський нагородив переможців та призерів змагань кубками, медалями та грамотами. 

15:24 08.10.2022

Футбольні змагання серед п'ятикласників

У рамках дня міста, на базі ЗОШ 25 проведені  футбольні змагання серед діток 5-х класів.  У змаганнях взяли участь 15 шкільних команд Чернівців. У завзятій боротьбі III місце виборола ЗОШ 28, у матчі із  9 ліцеєм. У фінальному поєдинку за I місце кращими були учні 25 школи. Вони перемогли колектив 8 ліцею. 

15:19 08.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень