A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Екскурсії

Дата: від до Скинути

Відкриваємо таємниці рослинного світу: екскурсія учнів 6-Б класу до Ботанічного саду

З учнями 6-Б класу нашої школи проведено екскурсію до Ботанічного саду міста Чернівці. Діти побачили екзотичні рослини, зустріли неймовірні квіткові композиції,  отримали нові знання про світ рослин і їх важливість для нашої планети.

10:09 09.06.2023

Фантастична подорож до озера Синевір

Озеро Синевір - це природна перлина Закарпаття, яка здатна зачарувати кожного своєю красою та містичною атмосферою.  Озеро оточене високими Карпатськими горами, які створюють мальовничий фон для цього чарівного місця. Чиста, прозора вода озера Синевір міняє свій колір від синього до зеленого, створюючи неповторну гаму відтінків. Багато туристів приходять сюди, щоб насолодитися природною красою. Цього року учні нашої школи також вирішили здійснити цю фантастичну подорож до Синевіру.

22:47 08.06.2023

Пригоди серед архітектурних шедеврів: екскурсія до Чернівецького національного університету

Як цікаво пізнавати рідне місто і відкривати для себе щось нове.  Цікавою і активною була мандрівка вулицями Чернівців. Гостинно зустріла учнів 5-А і 6-А класів перлина Чернівців - Резиденція митрополитів  Буковини і Далмації. Незабутні враження залишилися  від інтерактивної екскурсії в Чернівнцький національний університет імені Юрія Федьковича. Побувавши в Мармуровій, Червоній  та Блакитній  залі, діти були вражені інтер'єрами, фресками, оздобленням,  витворами австрійських  майстрів.  Духовна музика зачарувала присутніх  у храмі Трьох Святителів на території  університету.  Діти із захопленням слухали розповіді пана Миколи, насолоджуючись красою  альма-матер  і мріючи в майбутньому  навчатися в нашому прекрасному університеті.

22:19 08.06.2023

Неймовірна подорож у часі: учні відсвяткували День захисту дітей у музеї

Учні 5-А (Козменко М.І. та Станковська Ю.Е.) і 6 - А класу (Бігунова С.М. і Гашмей Л.В.) відсвяткували День захисту дітей у Музеї народної архітектури та побуту.  Разом із екскурсоводом і батьками діти поринули у неймовірну атмосферу старовинного буковинського села. На двох затишних вуличках із тинами і городами розмістилися хати, наповнені предметами побуту, кузня, церква.  Учні, батьки та вчителі були приємно вражені побаченим і почутим. Відпочинок удався на славу! (для деталей натисніть на фото).

13:11 02.06.2023

Екскурсія до кафедри генетики та біотехнологій ІБХБ ЧНУ

25 травня учні 9 класу нашого закладу освіти в рамках профорієнтаційної роботи відвідали кафедру молекулярної генетики та біотехнології ІБХБ ЧНУ. Проф. Ірина Панчук розповіла про напрямки роботи кафедри та про можливості працевлаштування після здобуття освіти на кафедрі. Також було продемонстровано прилади, на яких здійснюється полімеразна ланцюгова реакція (ПЛР). К.Б.Н. Інна Буздуга розповіла про особливості студентського життя та цікаві події, які відбуваються на кафедрі. К.Б.Н. Леся Тимочко продемонструвала зоологічні колекції, які дуже зацікавили учнів.

21:55 29.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень