A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Конкурси

Дата: від до Скинути

Дослідження Буковинського краю: Х обласна науково-практична конференція

Учениці 8-А класу нашої школи Задорожна Дарія та Тімку Анна проявили свій науковий талант, взявши участь у Х обласній учнівській науково-практичній конференції з тематики "Буковинський край очима юних науковців", яка відбулася у Чернівецькому багатопрофільному ліцеї №11, та отримали дипломи учасника. Дівчата представляли секцію "Фольклорна та мистецька Буковина".  Пишаємося нашими талановитими ученицями!

12:16 03.05.2023

Учні нашої школи долучилися до конкурсу Global Money Week з теми "Гроші та добробут у моїй країні"

Вітаємо учениць Загул Марію Іллівну (7-А клас) та Флореску Анастасію Андріївну (9 клас), які стали учасниками літературного конкурсу НБУ «Гроші та добробут у моїй країні» у категорії «Юніори» (середні та старші класи) (керівник: вчитель географії Алєксєєв В. В.). Здобувачі освіти підготували художні оповідання на тему «Вплив фінансових рішень на моє життя». Бажаємо дівчатам творчих і наукових успіхів у майбутньому.

17:31 28.04.2023

Всеукраїнський конкурс есе учнівської та студентської молоді "Мій Шевченко"

У кожного народу є талановиті митці, які прославляють свою країну, звеличують її серед інших націй світу. Гордість українців - геніальний поет, художник і пророк Т.Г. Шевченко. Кобзар... Шевченкове слово безсмертне і актуальне й нині. Задорожна Дар'я, учениця 8-А класу (керівник Козменко М. І.) стала дипломантом Всеукраїнського конкурсу есе учнівської та студентської молоді "Мій Шевченко". Особистісне осмислення постаті митця та значення його творчої спадщини конкурсантка представила у роботі "Мої роздуми над Кобзарем".

12:45 10.04.2023

Юний дослідник

Учень 6-А класу нашої школи Дегтярьов Кирил (керівник учителька біології Наталія Дегтярьова) взяв участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства “Юний дослідник” і посів ІІ місце у номінації “Охорона здоров’я” із роботою “Вплив вимочування у воді на вміст крохмалю у бульбах картоплі”. Журі відзначило достатній рівень підготовки конкурсних матеріалів та виконання практичної роботи, творчий підхід, цікаве викладення власних поглядів Кирила. Вітаємо та бажаємо подальших успіхів та перемог!

20:00 17.03.2023

Перемога на виставці "Новорічна композиція"

Вітаємо Дьякону Ольгу, ученицю 5-Б класу, яка стала переможцем і отримала гран - прі у міському етапі Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція»  та нагороджена дипломом управління освіти Чернівецької міської ради. (Натисніть на фото для деталей)

11:34 05.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень