A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Тиждень безпечного інтернету - 2024

Дата: 06.02.2024 11:59
Кількість переглядів: 61

5-9 лютого 2024 року в Чернівецькій гімназії №15 пройшов захоплюючий Тиждень Безпечного Інтернету, який призначений для навчання учнів основам кібербезпеки та виховання свідомих користувачів мережі.

Заходи розпочалися цікавою презентацією вчителя Гараса В.М., де він підкреслив важливість безпеки в Інтернеті та небезпеки неправильного використання онлайн-ресурсів.

Протягом тижня учні гімназії мали можливість брати участь в вікторинах, іграх, лекціях та дискусіях, де вони знайомились із загрозами в Інтернеті, такими як кібербулінг, фішинг, та віруси.

Учні 5-9 класів взяли участь у захоплюючій онлайн грі "Здолай шахрая". Гра надихала учнів розвивати критичне мислення та вміння розпізнавати кіберзагрози.



 

Учні 7-9 класів переглянули освітній серіал "Особиста безпека підлітків" на порталі "Дія". Цей серіал надав учням важливі практичні поради та конкретні приклади ситуацій, що допомагають їм краще розуміти, як захищати свою особисту інформацію та уникати ризикованих ситуацій в Інтернеті.


"День безпечного інтернету" - ця вікторина була спрямована на перевірку знань та вмінь учнів у сфері кібербезпеки. Учні долучалися до створення безпечних паролів, розпізнавання шахраїв та кібербулінгу.

Учні взяли участь у грі "Вижити в Інтернеті". Ця гра імітує реальні ситуації, з якими користувачі можуть зіткнутися в Інтернеті, включаючи фішинг, віруси та небезпечні посилання. Учні навчилися розпізнавати загрози та приймати вірні рішення для власної кібербезпеки.

Заходи, проведені протягом тижня, задяки вчителям Шкварчуку А.І., Гарасу В.М., Гудзь Ю.В. дозволили створити свідомих та відповідальних користувачів мережі, які зможуть ефективно захищати себе в онлайн-середовищі.

Корисні покликання:

Центр безпеки Гугл

П'ять речей, які допоможуть залишитися в безпеці в Інтернеті

Права в цифровому середовищі

Мультфільми для школярів про інтернет-залежність

Гра "Інтерленд"
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень