A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Набір у перший клас. До уваги батьків майбутніх першокласників

Дата: 05.04.2023 12:06
Кількість переглядів: 54

З 3-го квітня у Чернівецькій ЗОШ №25 І-ІІІ ступенів розпочинається прийом заяв та документів для зарахування дітей до 1-х класів та завершиться 31-го травня (для деталей натисніть на фото).

      Подання заяв і документів відбувається через портал «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти» https://school.isuo.org/, дотримуючись інструкцій (інструкція тут) або електронну адресу закладу освіти cvznz-25@meta.ua.

  У разі, якщо  батьки не мають можливості зареєструватися та подати онлайн, можуть прийти до школи, що знаходиться за адресою вул. Івана Мазепи, 8а.

  Діти з особливими освітніми потребами, які проживають на території обслуговування комунального закладу освіти, мають право на першочергове зарахування до нього у порядку, визначеному законодавством.

  Якщо станом на 31 травня кількість поданих заяв перевищує загальну кількість місць у 1-х класах, то першочергово зараховуватимуть дітей, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтвержено; дітей, які є братами/сестрами дітей, які здобувають освіту у цьому закладі, чи є дітьми працівників цього закладу освіти.

  Із 15-го червня будуть прийматися заяви тільки за наявності вільних місць у закладі.

  При реєстрації батькам необхідно мати:

  - копію свідоцтва про народження;

  - оригінали документів, що підтверджують фактичне місце проживання дитини чи одного з батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначаються в заяві про зарахування.

Вся інформація щодо набору в перший клас знаходиться на сторінці сайту Чернівецької ЗОШ №25 І-ІІІ ступенів Набір у 1 клас

   З повагою адміністрація закладу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень