A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Тиждень біології: активне навчання та творчість учнів з любов'ю до природи

Дата: 01.05.2023 12:21
Кількість переглядів: 67

Подякуємо мудрій природі за те, що потрібне вона зробила легким, а важке непотрібним. Епікур (натисніть на фото для деталей)


Протягом 24-28 квітня у нашій школі в рамках тижня біології відбулися цікаві та пізнавальні заходи, учні із захопленням та активністю долучилися до їх проведення:
1. Створювали плакати та малюнки біологічної тематики. У цьому вони продемонстрували творчий та креативний підхід, увагу до деталей, закцентували увагу на важливості біологічних знань у житті людини.
2. Учні 6-х класів долучилися до проєктної діяльності, групової роботи над створенням інтелект-карт про здоровий спосіб життя.
3. Учні 7-х класів взяли участь в інтелектуальних змаганнях, а саме — у вікторині “Друзі біології”.
4. Учні 8-х класів добре попрацювали над вивченням особливостей психіки людини, пройшли тестування для визначення типу свого темпераменту.
5. Учні 9 класу взяли участь у Найбільшому уроці у світі, на якому дізналися про цілі Сталого розвитку. Також використали принцип “Навчаючи вчуся” і розповіли учням 5-6 класів про основні події Чорнобильської трагедії.
6. Учні 11 класу підготували освітній контент (відео-ролик) про трагедію на ЧАЕС.


Проведена робота протягом тижня була змістовною, творчою, корисною, цікавою, спрямованою на виховання культури поведінки на природі, усвідомлення необхідності вироблення навичок з безпечного поводження з природою та усвідомлення свого значення для збереження природного середовища і довкілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень