A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Всеукраїнський урок волонтерства в Чернівецькій гімназії №15

Дата: 10.04.2024 13:56
Кількість переглядів: 30

Волонтерство - міжнародний рух, який охоплює мільйони небайдужих людей з усіх куточків світу.

Сьогодні 10 квітня 2024 року в Чернівецькій гімназії №15 , було проведено Всеукраїнський урок волонтерства, де учні та педагоги мали змогу детальніше відкрити волонтерство для себе, а також дізналися, як кожен та кожна з нас може долучитися до цього руху та зробити свій внесок у майбутнє.

На урок завітали гості, представники волонтерських організацій, які поділились з нами своїми способами, формами та сферою надання волонтерської допомоги.

Висловлюємо подяку за патріотизм, щире серце та значну і вагому допомогу захисникам України.

Дякуємо представникам організації "Spirit of Soccer Ukraine", які провели навчання щодо ризиків вибухонебезпечних предметів, розповіли про безпечну поведінку в разі виявлення наземних мін і нерозірваних боєприпасів.

Також висловлюємо подяку представниці Національної скаутської організації "Пласт" пані Ользі, яка розповіла про скаутський рух в Чернівецькій області, та запросила доєднатися до руху.

Дякуємо представникам спортивного клубу "Сайгон" заслуженому майстру спорту України, чемпіону світу Валентину Жураківському та майстру спорту міжнародного класу, чемпіону Європи - Івану Олінику, Які продемонстрували основні навички самооборони та провели майстер-клас клас для всіх охочих учнів.

Щиро дякуємо, матері учня нашої гімназії пані Любові Кукурузяк, яка з 2014 року активно допомагає ЗСУ разом з усією родиною.

Дякуємо учням нашої гімназії, які активно волонтерять, попри свій юний вік: Ніколь Молдован, Артем Кукурузяк, Ігор Суфієв, Денис Гаврилов, Анастасія Стеценко, Анна Ющук та інші

Бути волонтером - це захоплююча пригода та надзвичайна можливість зробити світ кращим. Для цього не потрібні особливі знання або досвід. Кожен із нас може допомогти тим, хто цього потребує.

Не бійтесь мріяти, ставити перед собою амбітні цілі та досягати їх.

У вас все обов'язково вийде!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень