A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Інженерний тиждень в Чернівецькій гімназії №15

Дата: 02.02.2024 20:19
Кількість переглядів: 55

 Хочемо поділитися захоплюючими моментами Інженерного тижня, що пройшов у нашій гімназії.

В рамках проведення інженерного тижня учні 7-А класу Чернівецької гімназії №15 зробили вугільний фільтр для очищення води у побуті, а також сконстоювали дощолов. До виконання завдань було залучено учня з ООП. Фотозвіт.

Учні 9-А класу вражали своєю творчістю та неймовірним зацікавленням до технічних знахідок. Хочемо відзначити їхню неймовірну роботу над виготовленням ліхтарика. Кожен учень детально працював над своєю часткою проекту, проявив неабияку зацікавленість, а результат виявився просто дивовижним. Фотозвіт Відео.

Учні 3-б класу під час інженерного тижня дізналися про історію винаходу телефону британським фізиком Робертом Гуком. Діти відтворили модель механічного телефону за допомогою паперових стаканчиків, мотузки та скріпок. Після цього юні винахідники провели випробування свого механічного телефону та пересвідчилися, що така проста конструкція працює (Фотозвіт в Insagram). 

Учні 3-А класу з великою завзятістю захопилися виготвленням поробок "Тіп-топ" (фотозвіт в Insagram), а учні 1-Б класу - "Перекотиполе" (фотозвіт в Іnstagram)

Цей тиждень був неперевершеним у плані взаємодії, творчості та навчання. Дякуємо всім, хто взяв участь та підтримав наш Інженерний тиждень. Разом ми долаємо висоти!

Детальний фотозвіт Інженерного тижня-2024 знаходиться тут.

#інженернийтиждень, #томущоцікаво.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень