A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Здоровий спосіб життя

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська програма ментального здоров'я "Ти як?"

За ініціативою Олени Зеленської створена Всеукраїнська програма ментального здоров'я "Ти як?" , яка доступна в онлайн-форматі.  Програма надає аптечку швидкої психологічної допомоги та відеотехніки самодопомоги в стресових ситуаціях. Всі матеріали безоплатні та доступні за посиланням https://howareu.com/. Для отримання корисних порад щодня, можна підписатися на соцмережі проєкту (для деталей натисніть на фото):

12:57 04.04.2023

Тренігове заняття "Спілкування між однолітками"

Головним психологом Благодійного фонду "Світ майбутнього" Наталією Царенко та Маргаритою Купчанко проводилося тренігове заняття "Спілкування між однолітками" для учнів 6-А та 6-Б класів. На занятті обговорювалися теми насильства та жорстокості серед учнів.

11:23 17.02.2023

Тренінги асертивної поведінки «Управляємо світом емоцій» для учнів 2-а та 2-б класів у ЗОШ №25

Головним психологом Благодійного фонду "Світ майбутнього" Наталією Царенко проводилися тренінги, на яких дітки вчилися розрізняти свої емоції, малювали кольорові будиночки для різних емоцій, вчилися керувати емоціями за допомогою дихання та заземлення 5-4-3-2-1, зменшували негативні почуття за технікою драбинки, розфарбували свій внутрішній світ веселками!

11:58 13.02.2023

Профілактика шкідливих звичок

У рамках місячника "Здоровий спосіб життя" організована зустріч з лікарями Чернівецького фахового медичного коледжу Баняс Тетяною Василівною та Тофан Галиною Дмитрівною для проведення годин спілкувань на тему: «Профілактика шкідливих звичок» Пропагування здорового способу життя з учнями  7-х класів.

11:35 16.12.2022

Практичне заняття "Первинна домедична допомога"

Викладачами Чернівецького фахового медичного коледжу Марчук Ольгою Володимирівною та Амеліним Павлом Миколайовичом для учнів 9, 11 класів проведено практичне заняття "Первинна домедична допомога"

11:58 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень