A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Виховні заходи 2023-2024

Дата: від до Скинути

17 лютого – День спонтанного прояву доброти

17 лютого щороку у світі відзначається День спонтанного прояву доброти. Метою цього дня є заохочення людей до прояву доброти до інших та світу загалом. Спонтанний прояв доброти означає робити щось для іншої людини від щирого серця, без очікувань та особистої вигоди. З нагоди цього свята педагогом-організатором та соціальним педагогом (Станковською Ю.Е. та Боднар О.М.) проведено виховний "Урок доброти" із учнями 5 - А класу.

23:37 19.02.2024

Святкова зустріч у бібліотеці району: Відзначення Дня святого Валентина та пам'яті Володимира Михайловського

14 лютого в бібліотеці Будинку культури "Роша" відбулася зустріч з головою Спілки письменників Буковини Василем Джураном та племінницею письменника і журналіста Володимира Михайловського, в якій активну участь взяли учні 7Б класу Чернівецької гімназії №15. Захід було присвячено Дню святого Валентина, обговорювалися історія цього свята та традиції святкування в різних країнах. Також відзначалася 85-та річниця з дня народження Володимира Михайловського та Всесвітній день дарування книги. Присутні мали змогу послухати вірші, присвячені пам'яті Михайловського.

08:28 15.02.2024

День святого Валентина - 2024

В цей день учнівське самоврядування влаштувало справжнє свято. Облаштували святкову фотозону, де всі бажаючі мали можливість сфотографуватися.   Впродовж тижня з 08.02 по 14.02 була розміщена «Поштова скринька закоханих». Щиро вдячні всім, хто доєднався до свята! Бажаємо, щоб це свято було наповнене радістю, теплом дружбою та коханням!

23:30 14.02.2024

Скринька ідей

Впродовж тижня з 15.01 по 22.01 в гімназії учнівським самоврядуванням та педагогом - організатором (Станковською Ю.Е.) була організована акція "Скринька ідей". Учні та вчителі мали можливість залишити власні ідеї, пропозиції щодо проведення заходів та оцінити роботу учнівського самоврядування. Всі ідеї та пропозиції було розглянуто на найближчому засіданні учнівського самоврядування

10:41 29.01.2024

Різдвяний настрій вже у нашій гімназії

За ініціативи учнівського самоврядування в гімназії була відновлена  традиція прикрашання напередодні Різдва Христового.  У вестибюлі гімназії відвідувачів та учнів очікує тепла, гостинна, святкова  атмосфера з облаштованими фотозонами. Пропонуємо переглянути як це відбувалось! Щиро дякуємо ЗСУ за можливості спокійно зустрічати прийдешні свята та учнівському самоврядуванню із керівником Станковською Ю.Е. за створення святкової атмосфери !!!

15:56 22.12.2023

"Різдвяний зорепад": розповіді про святкові традиції

По-родинному зустрічає прийдешні свята 6-А клас (Козменко М.І., Станковська Ю.Е.).  «Різдвяний зорепад» вперше організовується в нашій гімназії.  Діти розповідали про Різдво, засівали, колядували, різдвяні зірочки перетворилися у зорепад. Бажали одне одному щасливого Різдва, миру, добра, злагоди у Новому році!!!

15:33 22.12.2023

Піжамний день

17 жовтня у Чернівецькій гімназії відбувся піжамний день. Діти з радістю одягли улюблені піжами та принесли з собою різноманітні ласощі. Вони грали в різноманітні ігри та розповідали цікаві історії. Піжамний день став чудовою нагодою для учнів розслабитися та повеселитися разом. Він дозволив відволіктися від шкільних буднів і створити святковий настрій.

13:03 17.11.2023

Квест до Всесвітнього дня молоді: можливість для учнів проявити себе

10 листопада святкують Всесвітній день молоді, встановлений на честь заснування Всесвітньої федерації демократичної молоді (ВФДМ). На передодні свята, 9 листопада, педагог-організатор (Станковська Ю.Е.) та лідери учнівського самоврядування організували квест для 5-8 класів. Квест складався з 10 цікавих зупинок, на яких учні разом із своїми командами складали піраміду якостей лідера, розв’язували криптограми, визначали сильні та слабкі сторони своїх команд, виконували творчі завдання за тематикою, мали можливість дати інтерв’ю та побувати на місці інтерв’юерів, розмірковували над відомими цитатами всесвітніх лідерів. Після завершення квесту команди отримали подяки за активну участь! Щиро дякуємо за організацію та участь у квесті учнів!

17:55 12.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень