A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Виховні заходи 2023-2024

Дата: від до Скинути

Квест на Хелоуін

Яскравий сонячний день 31 жовтня — свято Хелоуін приніс у  шкільне життя гімназії нові емоції та враження. Під час виконання квесту, діти розгадували загадки, відповідали на запитання, розшифровували слова, практикувалися в англійській мові. Інтерактивний формат завдань, робота в команді, яскраві образи свята  Хелоуін  сприяли розвитку культурологічних знань та основних життєвих компетенцій учнів.

14:37 04.11.2023

Привітання вчителям!

День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників гімназії – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом. Традиційно першої неділі жовтня своє професійне свято відзначають освітяни. Це свято мудрості, енергії та наснаги, свято людей, від яких залежить майбутнє цілої нації. Вчитель – це призначення долі, місія, що її можуть здійснити тільки найсильніші.

20:16 06.10.2023

Свято Першого дзвоника

Сьогодні в Чернівецькій гімназії №15 відбулося свято 1 дзвоника - День знань! Дякуємо всім, хто долучився до свята та підтримав наших першокласників! Разом ми зробимо цей навчальний рік найкращим! Учні гімназії прийняли участь в цікавій і захоплюючій квест-грі, присвяченій цьому святковому дню (натисніть на фото для деталей). 

20:05 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень