A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Національно-патріотичне виховання

Дата: від до Скинути

Гімн української ідентичності - 2023

Учні та вчителі Чернівецької гімназії № 15 приєдналися до обласної акції «Гімн української ідентичності 2023», а саме флешмобу з виконанням пісень В. Івасюка «Червона рута» і «Водограй»

23:08 14.09.2023

День Незалежності України

Україна 24 серпня відзначає 32-гу річницю проголошення Незалежності. Це важливе свято для держави, адже сьогодні, як і багато поколінь тому, українці виборюють свою незалежність зі зброєю в руках.

11:59 24.08.2023

День Державного прапора

Для усього світу синьо-жовтий стяг став символом незламності. Символом вільної і сильної нації. Синонімом миру, свободи і незалежності.

11:43 23.08.2023

День Української Державності

 У 2023 році Україна вдруге відзначатиме День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ. 

08:33 28.07.2023

День Конституції України

28 червня цього року Україна відзначатиме 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

13:00 28.06.2023

Допомагаємо нашим героям: благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ від шкільної родини

Напередодні Великодніх свят 4 квітня 2023 року в Чернівецькій ЗОШ №25 відбувся благодійний ярмарок, в якому взяла участь вся шкільна родина: учні, батьки, педагогічний колектив (для деталей натисніть на фото).  Кошти, виручені на благодійному ярмарку передані на ЗСУ через ЧМБФ "Милосердя". Також на передову відправлені солодощі, випічка, печиво, цукерки для наших захисників і захисниць. Велика подяка всім, хто долучився до акції благодійності. Наближаємо перемогу разом! Слава Збройним Силам України!  

13:26 04.04.2023

Відтворення культурної спадщини: у Чернівецькій ЗОШ №25 пройшли зустрічі, де розповіли про традиції Великодня

Напередодні Великодня у Чернівецькій ЗОШ №25 відбулася зустріч з працівниками Чернівецького обласного музею архітектури і побуту для учнів 5-7 класів. Працівники музею представили учням виставку великодньої атрибутики, що включала святковий одяг, форми для випікання пасок, пасхальні кошики, покрівці, а також частину колекції писанок. Усіх присутніх зацікавила розповідь завідувачки відділу етнографії Валентини Петрівни Бордіян про великодні традиції, традиції буковинського писанкарства, а також про історію святкування Великодня. Крім того, вона розповіла про важливість збереження нашої історії для нашого майбутнього (для деталей натисніть на фото).

14:42 31.03.2023

Чернівецький художній музей в Шевченківські дні

Минають роки, змінюються покоління, але слово Т. Шевченка – живе і вічне.Учні 7А класу відвідали Чернівецький Художній Музей, в якому  здійснили віртуальну подорож країнами світу, відвідуючи ті міста, де вcтановлено пам’ятники великому Кобзареві.  Діти отримали можливість поринути у далеке минуле та познайомитися  з широкою палітрою цікавих фактів із життя і творчості Т. Шевченка.Учні з інтересом оглянули  виставкові зали та дізналися про історію музею.

20:26 12.03.2023

День державного гімну України

Учні Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів№25 відзначили День державного гімну України заспівавши славень країни. Учні були повні ентузіазму та єдності, коли стояли, співаючи разом гімн. Це була чудова демонстрація національної гордості та шанування державних символів України (для деталей натисніть на фото).

20:10 10.03.2023

Пам'ятати означає оживлювати

Гостинно  зустрів школярів Буковинський центр культури і мистецтва. Цікавою і повчальною була екскурсія з етнографинею Іванною Стеф'юк.  Розповіла нашим вихованцям про культурну спадщину Буковини, традиції, звичаї і надбання нашого краю. Діти мали змогу побачити предмети  побуту,  національний  одяг  буковинців і отримати відповіді на  свої запитання. Мета  заходу - виховання у молодого покоління любові і поваги до традицій рідного краю.

12:19 10.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень