A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чернівецька гімназія №15 Чернівецької міської ради

Виховні заходи 2022-2023

Дата: від до Скинути

Учні Чернівецької ЗОШ №25 долучилися до Найбільшого уроку у світі про Глобальні цілі Сталого розвитку

27 квітня 2023 року учні 9 класу Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №25 долучилися до Найбільшого уроку в світі (World`s Largest Lesson), який проводиться по всьому світі під егідою ООН та молодіжної організації AIESEC. Темою уроку стали Глобальні цілі Сталого розвитку, а саме - №4 - Якісна освіта та №11 - Сталий розвиток міст та спільнот.

13:21 28.04.2023

Вибір професії для молоді: як визначити свій шлях?

 Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці. Профорієнтаційна робота зі старшокласниками – один з головних напрямків виховної роботи, яка спрямована на підготовку учнів до свідомого вибору професії, визначення свого місця у суспільстві.

13:15 28.04.2023

Чорнобиль: 37 років після трагедії

Весна в розмаї. Двадцять шосте квітня. Тривожна ніч. Здригнулася земля. Невинно  вишні  чарували цвітом, А вибух все навколо спопеляв.

11:09 26.04.2023

22 квітня світ відзначає Міжнародний день Землі

Це день, коли людство зосереджує увагу на гострих проблемах навколишнього середовища та вживає заходів для їх вирішення. По всьому світу люди висаджують дерева, прибирають парки, сквери та водойми (для деталей натисніть на фото).

13:52 24.04.2023

Фізика в моєму житті: учнівські здобутки і творчість на Тижні фізики та астрономії

«Фізика - це щось набагато більше, ніж набір законів... Фізика насамперед жива творчість рук та мозку...»  А. Б.Піппард. Фізика – один з найцікавіших предметів шкільної програми. Вивчаючи цей предмет, діти одержують знання, які стають необхідним фундаментом життя кожної людини (для продовження натисніть на фото).

20:07 21.04.2023

"Шедеври молодих майстрів": виставка робіт учнів з декоративно-ужиткового мистецтва

В рамках тижня трудового навчання серед учнів 5-9 класів нашої школи проведено виставку з декоративно-ужиткового мистецтва. В експозиції представлені кращі вироби в різних техніках виконання: ліплення, вишивання, плетіння, паперова пластика та багатьох  інших. Більшість робіт присвячена великодній тематиці.

12:25 10.04.2023

"Диво-писанка": майстер-клас з розписування великодніх яєць

У рамках тижня  Духовності учні 5-6 класів нашої школи взяли участь у майстер-класах з розписування великодніх писанок «Диво-писанка», які проводились на базі  Чернівецької ЗОШ №25 вчителем образотворчого мистецтва, керівником гуртка з декоративно-ужиткового мистецтва Семенюк Катериною Валеріївною спільно з керівником гуртка Чернівецького міського еколого-натуралістичного центру Ремарчук Світланою Володимирівною. Учасники мали можливість ознайомитися з давнім видом декоративно-ужиткового мистецтва «писанкарством», а також розписати власноруч свою писанку (для деталей натисніть на фото). 

11:17 08.04.2023

Подорож у світ музики та поезії: музично-літературна інтермедія "Зірка"

Учні 5-8 класів нашої школи подивилися захоплюючу музично-літературну інтермедію "Зірка", яка відбулася в Чернівецькій обласній філармонії ім. Д.Гнатюка. Діти мали нагоду насолодитися чудовим виконанням музичних і поетичних творів. Усі були задоволені й отримали незабутні враження від дійства. (для деталей натисніть на фото). Більше зображень є в фотогалереї.

21:54 06.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені ви освітнім середовищем закладу?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень